QUALITY. SIMPLICITY.

Create a website in minutes. Corp and Page Builder, a powerful pair.

Agenda & Inschrijven

We don't use our body to get into a pose, we use the pose to get into our body.

-- Bernie Clark

Wie zijn wij?

Cindy Lecointre

Geboren op 5 november in het zonnige jaar 1976. Ik woon samen met Korneel en onze tweeling Emiel en Manou, 2 poezen en adoptiehond Fien in Roeselare.

Altijd had ik al interesse in spiritualiteit in combinatie met een passie voor dans en beweging. Stilaan heb ik zo mijn weg gevonden in de wereld van yoga en meditatie. In 2017 heb ik de inspirerende opleiding tot kinderyogadocente bij Amba-Amba afgerond. En sindsdien sta ik te popelen om mijn matjes uit te rollen en kinderen en tieners kennis te laten maken met yoga. De afwisseling tussen de kinderyoga en yoga voor de “grote” mensen blijft ook heel boeiend.

In het najaar van 2017 volgde ik de teacher training Yin Yoga voor volwassenen (Gent, Anat Geiger – Marcel van de Vis), de 2e module staat op de planning voor het voorjaar 2019. Ondertussen volg ik regelmatig workshops en wil ik me graag verder blijven verdiepen in yoga.

De yoga die aangeboden wordt is niet echt in 1 vakje onder te brengen, eerder een mix van yin & yang, dynamische yoga met focus op souplesse maar waar ook altijd ruimte is voor een stuk meditatie/bewustwording en relaxatie. Iets waar we te weinig aan toe komen in de huidige maatschappij. Even op de pauzeknop drukken voor we terug van onze mat in de buitenwereld stappen.

Sousvenir

Iepersestraat 199

8800 Roeselare