17 september 2021

Mindfulness door Kristel

Wil je een gezond evenwicht vinden tussen werk en ontspanning? Wil je anders leren omgaan met de ‘dingen des levens’, ook de minder aangename? Wil je je concentratie verhogen en meer rust ervaren?

Mindfulness betekent aandachtig zijn, aanwezig zijn in het hier en nu. Je aandacht doelbewust richten op je ervaring van dit moment, zonder oordeel.

Deze aandachtstraining ondersteunt je in je zoektocht naar meer veerkracht en evenwicht. Een training om je gedurende 8 weken, op een wetenschappelijk onderbouwde, no-nonsense manier onder te dompelen in mindfulness. Zo kan er een groter bewustzijn ontstaan en kunnen we beter omgaan met dat wat zich in ons leven aandient zoals momenten van stress, verdriet, pijn, spanning,…. Hierdoor kan uiteindelijk een innerlijke vrijheid ontstaan.

De vaardigheid om in aandacht te zijn, bouw je op in 8 sessies. Je oefent o.a. de lichaamsscan, zitmeditatie en eenvoudige yoga. Je ademhaling is daarbij een belangrijk hulpmiddel. Deze basistraining bestaat uit een combinatie van oefeningen en inzichten, maar is voornamelijk praktijkgericht. Je ontvangt een duidelijke digitale syllabus en een uitgebreid aanbod ondersteunende audiobestanden, waarmee je thuis aan de slag kunt.

De training gaat telkens door op donderdagavond van 19u tot 21u30.
Data:
– 8, 15, 22 en 29 september 2022
– 6, 13, 20 en 27 oktober 2022

De training wordt gegeven door Kristel Van Maele: www.kristelvanmaele.be.
Indien je graag wat meer info wenst kan je haar contacteren op het nummer 0496/40 23 46.

Voor deze training betaal je € 299. Dit is inclusief syllabus en downloadbare geluidsbestanden.

Al het materiaal is aanwezig, je hoeft in principe niks zelf mee te brengen, tenzij je liefst je eigen matje hebt.

Inschrijven voor deze training loopt via mindfulme.