17 november 2022

Mindfulness door Daphne

Wil je een gezond evenwicht vinden tussen werk en ontspanning? Wil je anders leren omgaan met de ‘dingen des levens’, ook de minder aangename? Wil je je concentratie verhogen en meer rust ervaren?

Mindfulness betekent aandachtig zijn, aanwezig zijn in het hier en nu. Je aandacht doelbewust richten op je ervaring van dit moment, zonder oordeel.

Deze aandachtstraining ondersteunt je in je zoektocht naar meer veerkracht en evenwicht. Een training om je gedurende 8 weken, op een wetenschappelijk onderbouwde, no-nonsense manier onder te dompelen in mindfulness. Zo kan er een groter bewustzijn ontstaan en kunnen we beter omgaan met dat wat zich in ons leven aandient zoals momenten van stress, verdriet, pijn, spanning,…. Hierdoor kan uiteindelijk een innerlijke vrijheid ontstaan.

De vaardigheid om in aandacht te zijn, bouw je op in 8 sessies. Je oefent o.a. de lichaamsscan, zitmeditatie en eenvoudige yoga. Je ademhaling is daarbij een belangrijk hulpmiddel. Deze basistraining bestaat uit een combinatie van oefeningen en inzichten, maar is voornamelijk praktijkgericht. Je ontvangt een duidelijke digitale syllabus en een uitgebreid aanbod ondersteunende audiobestanden, waarmee je thuis aan de slag kunt.

De training gaat telkens door op dinsdagavond van 19u tot 21u30.
Data:
– 28 februari 2023.
– 7, 14, 21 en 28 maart 2023.
– 18 en 25 april 2023
– 2 mei 2023

De training wordt gegeven door Daphne Neve. Indien je vragen hebt kan je haar mailen op daphne.neve@sousvenir.be.

Voor deze training betaal je € 299. Dit is inclusief syllabus en downloadbare geluidsbestanden.

Al het materiaal is aanwezig, je hoeft in principe niks zelf mee te brengen, tenzij je liefst je eigen matje hebt.

Inschrijven voor deze training kan via www.sousvenir.be.