20 februari 2022

Feel good and relax

Maak kennis met je “relaxatiezenuw” en ontdek zeven manieren om die te activeren en zo je lichaam en geest volledig te ontspannen.

We hebben allemaal wel eens last van stress, van zenuwen. Maar wist je dat je je zenuwstelsel kunt hacken op een volledig natuurlijke manier, zonder technologische snufjes of bio-elektronische apparaten? En hoe doe je dat dan? Met behulp van ademhalingsoefeningen, zelfzorgvormen en yogahoudingen kun je je vaguszenuw activeren en opnieuw in balans brengen.

De vaguszenuw, die je hersenen met o.a. je hart, longen en darmen verbindt, maakt deel uit van je parasympathisch zenuwstelsel. En dat is de tak van je zenuwstelsel, die je lichaam tot rust brengt na stressvolle periodes en/of situaties. Die ervoor zorgt dat je hartslag daalt, je ademhaling kalmeert en je spieren ontspannen. De vagus wordt daarom ook de “relaxatiezenuw” genoemd. Activeer je de vaguszenuw, dan activeer je het relaxatiesysteem.

Deze workshop wordt gegeven door Christel Lemmens en is een combinatie van yin & yang yoga en een aantal vormen van zelfzorg.

Yoga is transformatie: stap voor stap meer jezelf worden, opnieuw leren vertrouwen op je intuïtie, aanvoelen of het tijd is om te handelen of te rusten, makkelijker met veranderingen kunnen omgaan. Kortom, echte voeling krijgen met je lichaam, je geest en je ziel in elk stadium van je leven.

Yoga en detox hebben mijn leven behoorlijk op zijn kop gezet, om het nadien opnieuw in balans te brengen. Deze meer dan vijftienjarige reis had ik echter voor geen goud willen missen. Yoga en detox maken intussen integraal deel uit van mijn dagelijkse leven. En het is die ervaring die ik graag met jullie wil delen tijdens mijn yogaworkshops en detoxbegeleidingen.

WAAR?
Sousvenir
Iepersestraat 199
8800 Roeselare

WANNEER?
zaterdag 26 maart van 10 – 12u.

INSCHRIJVEN?
Inschrijven kan via deze link

PRIJS?
€39 te betalen aan Christel in de workshop.