06 september 2022

Wim Hof Method workshop

Op 12 november komt Bart Raeves van Habitude Academy en certified Wim Hof Method instructor, bij ons om je onder te dompelen in, wel eu, koud water ;)

Breathing

De eerste pijler van de wim hof methode is ademhalen. We ademen continue, maar we zijn ons meestal niet bewust van het enorme potentieel ervan. Verhoogde zuurstofniveaus bevatten een schat aan voordelen, en de gespecialiseerde ademhalingstechniek van de Wim Hof-methode onthult ze allemaal: meer energie, verminderde stressniveaus en een verhoogde immuunrespons die ziekteverwekkers snel aanpakt.

Cold Therapy

De kou is je warme vriend en een van de drie pijlers van de wim hof methode. Een juiste blootstelling aan de kou zorgt voor een cascade van gezondheidsvoordelen, waaronder de opbouw van bruin vetweefsel en resulterend vetverlies, verminderde ontsteking die een versterkt immuunsysteem bevordert, evenwichtige hormoonspiegels, verbeterde slaapkwaliteit en de productie van endorfines – het gevoel – goede chemicaliën in de hersenen die je humeur van nature verbeteren

Commitment

De derde pijler van de wim hof-methode is de basis van de andere twee: zowel blootstelling aan koude als bewust ademen vereisen de juiste mindset, geduld en veel toewijding om dit volledig onder de knie te krijgen. Gewapend met focus en vastberadenheid ben je klaar om je eigen lichaam en geest te verkennen en uiteindelijk de baas te worden.

Deze workshop gaat door op 12 november bij Sousvenir.
Iepersestraat 199
8800 Roeselare.

Vanaf 9u30 ben je welkom, we starten om 10u.
10u: introductie en kennismaking.
11u: Wim Hof Breathing sessie.
13u: Healthy lunch.
14u: Mindset talk & voorbereiding ijsbad.
14u30: Begeleide ijsbad sessie.
15u30: Nabespreking, Q & A
16u: einde workshop.

De prijs voor de volledige dag, inclusief lunch, drankjes en een heerlijk dessert bedraagt €150. Geef gerust door indien we met bepaalde intoleranties rekening dienen te houden. De lunch is sowieso vegetarisch.

Inschrijven kan via deze link.