25 mei 2023

Zwangerschapsverlof

Sousvenir sluit even de deuren waardoor alle activiteiten en consultaties stopgezet worden.

Op 3 december 2022 plaatste ik een video online die ik afsloot met de beschrijving hoe ik voelde dat vrouwen naar hun baarmoeder getrokken werden om zich daar heel diep met de vrouwelijke oerkracht te verbinden. Vanuit die vrouwelijke oerkracht zou volgens mij het nieuwe ontstaan en daarmee ook de hergeboorte van het krachtige, oermannelijke. Een heel mooi en bijzonder collectief proces.

Enkele dagen later werd ik geheel onverwachts zwanger. Wat ik beschreef over het magnetisme van een vrouwenlichaam en het magnetisme van onze yoni werd me zo mooi bevestigd. En het mooiste, ik werd zwanger van een zoon. Ik mag het oermannelijke baren. De krachtige hartsgedragen mannelijke energie. Wat een cadeau.

 

Daardoor ben ik momenteel met zwangerschapsverlof. Ik wil tijd en ruimte nemen om mij helemaal aan dit proces te wijden. Consultaties zullen ten vroegste terug opgestart worden in 2024 en de groepspraktijk Sousvenir die ik leid, sluit gedurende die tijd ook volledig de deuren.

Bij de aankondiging van mijn zwangerschap krijg ik vaak de vraag waarmee mensen mij een plezier kunnen doen. Ik ontvang graag wat vanuit het hart gegeven wordt. Een gift wordt heel sterk gewaardeerd. Dat mag op volgend nummer BE03 7350 6474 7484.

Hartelijk dank voor alle liefde.