It’s peaceful down by the water. Not much to do or see. But everything to hear and feel.

Psychologie
Aandacht voor mentaal welzijn is belangrijk en wel van jongs af aan. Psychologe Liesbeth begeleidt jou tijdens verschillende levensfasen of doorheen moeilijke periodes vanuit het versterken van je innerlijke kracht.
Hartcoherentie
Controle krijgen over je ademhaling in de strijd tegen stress? Hartcoherentie brengt rust en zuurstof met verschillende technieken.
Mindfulness
Mindfulness leert om de drie grote pijlers van een mens, gedachten, emoties en lichamelijke gewaarwordingen, terug in balans te brengen. Je leert ze alle drie observeren en in een ruimer perspectief te zien.
praktijk sousvenir

Ons gezondheidscentrum

In ons gezondheidscentrum dragen alle consultatieruimtes een naam die geconnecteerd is met water. Water is de essentie van ons fysieke lichaam en symboliseert emoties, beweging, transparantie, … Water heelt, verzacht en zuivert.

Mijn wens is om de praktijk verder uit te breiden, zodat we nog meer mensen kunnen begeleiden om gezond te worden en te blijven. Heel vaak komen hulpverleners pas in beeld na een ingrijpende levenservaring, na ziekte of burn-out. Met Sousvenir willen we ons naast het curatieve ook richten op preventie. Leefstijl, mentale gezondheid, opvoeding, voeding, … Het speelt allemaal een grote rol in het welbevinden van mensen. Vanuit onze holistische blik op de mens houden we dan ook rekening met al deze facetten.

"Water dissolves. It washes away. Even the hardest thing is smoothed and finally, its previous form no longer exists."

Oracle girl.

Waardevolle begeleidingen

Meer en meer kiezen mensen voor een begeleidingstraject los van grote problemen in hun leven. Gewoon omdat ze voelen dat hun leven niet stroomt. Ze voelen dat er iets is wat hen weerhoudt om hun volle potentieel te ontplooien.

Zo’n begeleidingen zijn enorm waardevol om los te laten wat niet bij jou hoort en ruimte te maken om je hart te laten spreken. Wie ben ik en wie wil ik zijn?
praktijk sousvenir