Yoga aanbod

Ons aanbod yoga is divers en voor elk wat wils. We hebben een aantal lessen die gericht zijn op kleuters, lagere school leeftijd en tieners. Daarnaast hebben we ook een aanbod voor volwassenen met verschillende noden. In 2019 wordt het aanbod verder uitgebreid met baby-yoga en zwangerschapsyoga.

In onze yoga lessen ligt de nadruk op verschillende aspecten:

  • Flexibiliteit: Mensen die vastzitten in hun lichaam zitten heel vaak ook vast in hun geest. Het losmaken van jezelf, lichamelijk en geestelijk doet zoveel deugd. Je durft nieuwe uitdagingen aangaan en wegen inslaan!
  • Focus: Neem elke week een moment om dicht bij jezelf te komen, te bewegen op het ritme van je ademhaling en te focussen op een nieuwe intentie. Dat hoeft niet groot te zijn, ook kleine intenties kunnen een enorme impact hebben op je week. Voorbeelden van intenties zijn: lachen naar iedereen die voorbij komt, op tijd aan dingen beginnen zodat je je niet moet opjagen, op tijd gaan slapen, elke dag een half uurtje lezen, tijd maken voor je hobby, elke dag om 6u opstaan om te mediteren, …
  • Bewustwording: Een bewust leven is niet altijd makkelijk, maar het voegt zoveel rijkdom toe aan je leven. Waar kies jij elke dag bewust voor? Welk doel heb je voor ogen? Waar wil je naartoe met je leven? Stel je je soms die vraag? Denk eens na: wie wil je zijn binnen vijf jaar? Op persoonlijk vlak, op relationeel vlak, als ouder, op werk vlak. Schrijf dit op. Neem alle beslissingen vanaf nu in de richting van je doel!
  • Dromen: We leven in een maatschappij die zeer negatief is ingesteld. Die ons doet geloven dat negatief gelijk staat aan realistisch en positief aan onrealistisch. Een maatschappij waarin dromen vaak afgedaan worden als ‘toch niet haalbaar’. Is dit wat we voor onszelf willen? Meer nog, is dit de boodschap die we willen voorleven en meegeven aan onze kinderen? Als er niemand meer durft dromen en gek doen, wie zal de wereld dan kleur geven?
 
 
De toekomst is aan de dromers, want zij zijn degenen die zorgen voor verandering.