We don’t use our body to get into a pose, we use the pose to get into our body.
Bernie Clarck.

Yoga - activiteiten

Yoga is van oudsher gekend als een zeer weldadige ‘sport’ voor zowel lichaam als geest en voor de connectie tussen beide.
De yogalessen, meditatie- en mindfulness reeksen vinden plaats in onze grote zaal: ‘de Vuurzaal’.


praktijk sousvenir

Lichaam in balans

Vuur is een transformerend element. Het symboliseert warmte, levenskracht, passie, … In het vuur van ons ‘zijn’, in de hitte van het moment, hebben we de kracht om ons oude zijn achter ons te laten.

We verleggen onze grenzen of evolueren naar een nieuwe staat van zijn. Een sterk lichaamsbewustzijn en een goeie belichaming is zo belangrijk voor onze lichamelijke en geestelijke gezondheid.

Onze yogateachers

“De yogazaal is zo rustig, je hoort er niks of niemand, enkel onze ademhaling en de rustgevende muziek of mantra’s.”
Yoga is not a work-out, it is a work-in. And this is the point of spiritual practice, to make us teachable, to open up our hearts and focus our awareness so that we can know what we already know and be who we already are.
Rolf Gates.

Inspirerende omgeving

Onze yogazaal is gehuisvest in een oude textielfabriek. Verscholen achter een paar mooie lindebomen. Het is er rustig en alle materiaal is aanwezig. Indien je liever op je eigen matje werkt, kan je dit uiteraard meebrengen. Voor of na de les kan je nog even rustig genieten op ons terras.
praktijk sousvenir
Kies je focus
Wij bieden verschillende reeksen yoga aan die telkens een andere focus hebben. Een rustige flow of liever een meer pittige les? Ons lichaam gaat voor de inspanning terwijl onze geest geniet van de ontspanning dat dit teweegbrengt.
praktijk sousvenir
Levenshouding
Elk lichaam is anders en niet iedereen heeft dezelfde ervaring. De lesgevers zijn getraind om hier deskundig mee om te gaan. Een goeie houding is zeer belangrijk om de meeste voldoening te halen uit de bewegingen.
praktijk sousvenir
Jungle vibes
Onze authentieke zaal vol heerlijke planten wordt ook verhuurd voor privé- of bedrijfsaangelegenheden. Stuur gerust een mailtje naar post@sousvenir.be voor meer info.